ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО >
< Ми пам’ятаємо Голодомор 1932-1933 років…
21.11.2014 13:54 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Звітує Херсонська державна морська академія


    18.11.2014 року у Херсонській державній морській академії відбулася  конференція про підсумки реалізації оновлення національних стандартів закладу до Європейських стандартів і перспективного плану щодо подальшого розвитку академії до 2018 року, за участі ректора, професора - Ходаковського В.Ф., першого проректора ХДМА, професора – Кулікової Л.Б., проректора з учбово - виховної роботи – Сінька В.А., голови Суворовської районної у м.Херсоні ради , голови наглядової комісії - Дурницького М.Ф., начальника відділу заочного та дистанційного навчання – Лісового С.Ю., голови студентської ради - курсанта Лижова В.Ю., виклададачів і студентів.

     Ректор академії - Ходаковський В.Ф. звітував про підсумки роботи, проведеної у 2014 році. Він відзначив високий професіоналізм професорсько-викладацького колективу, завдяки якому вже досягнуто значних успіхів на міжнародному рівні, наголосив на необхідності зміцнення цих здобутків, а  в подальшому - на продовженні науково-методичної і виховної роботи, що відповідатимуть міжнародним вимогам.   

    Голова Суворовської районної у м. Херсоні ради, голова наглядової ради ХМДА - Дурницький М.Ф., у своєму виступі інформував присутніх щодо тісної співпраці служби у справах дітей Суворовської районної у м.Херсоні ради з Херсонською державною морською академією, зокрема,  щодо виконання Закону України «Про охорону дитинства», в частині соціально – правового захисту дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які навчаються в академії, а  це - 37 осіб з числа дітей, які мають такий статус. Саме ці діти користуються пільгами, згідно з чинним законодавством, але найкраща пільга для цієї категорії дітей – постійна увага і допомога колективу навчального закладу з багатьох питань їхнього життя.

    Голова  районної  ради подякував педагогам і вихователям, за їх високий професіоналізм, якісну підготовку і підтримку обдарованої студентської молоді, розвиток та реалізацію здібностей студентів, а також вдосконалення навчального процесу, що відповідає європейським стандартам.