Ти Як? >
31.05.2024 11:20 Вік: 100 days
Категорія: Новини


Оголошений на початку квітня цього року в Центральному району міста Херсона двомісячник з благоустрою та санітарного очищення території завершено. За час його проведення мешканці сектора індивідуальної забудови привели до ладу понад 4000 м2 прилеглих до домоволодінь територій, висадили 78 дерев, 456 кущів, насадили квіти, скосили траву на загальній площі понад 15100 м2. В роботах по благоустрою щотижня приймали участь в середньому майже 350 жителів кварталів.

Прибудинкові території багатьох ОСББ в нашому районі також вражають своєю красою – з любов’ю облаштовані та відремонтовані дитячі майданчики, впорядковані газони, розбиті квітники. Неодноразово за останні два місяці ОСББ здійснювався покіс трави, загальною площею понад 85000 м2.

Працівники виконкому Суворовської районної у м. Херсоні теж не лишилися осторонь – впорядкований ними квітник із розами радує око різноманіттям кольорів.

Життя в Херсоні дуже непросте зараз і гарно те, що є в нашому місті люди, які не становлять його «на паузу» - спільними зусиллями роблять затишними, впорядкованими, охайними невеличкі вулички міста та двори багатоповерхівок.