Готуємося до свята >
< На особистому контролі – підготовка до зими
22.08.2014 08:16 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Суворовці підтримали акцію «Наші Кольори»!


Прапорець, що я тримаю,

Для мене – єдиний.

Прапорець цей, що я маю, -

Символ України.

Нема в світі більш святого

Й не буде ніколи

Від крайнеба голубого

Над пшеничним полем.

 

   Український прапор – це наш історичний дух, наша совість і незламність, це – вічно жива пам’ять про героїчне минуле, це – гордість, слава і велич нації. Багато років він кликав нас на боротьбу за свободу і честь нації, а сьогодні - закликає до будівництва успішної України, створення загальнодержавних і суспільних звершень, досягнення  високих стандартів розвитку, єдності і порозуміння усього українського народу.

   Для всіх українців, прапор – це  втілення миролюбства – коли небо над Україною надзвичайно синє, а на її неозорих ланах золотом наливається колосся пшениці.

   Мешканці Суворовського району приєдналися до акції «Наші Кольори» до Дня Незалежності та Дня Державного Прапора України, оголошеної Президентом України Петром Порошенком - прикрасили свої домівки, двори, під’їзди, вулиці державними прапорами, розфарбували їх у жовто-блакитні кольори.

   За ініціативи та підтримки депутатів Суворовської районної у м.Херсоні ради: Задніпряного А.В., Сливи М.І., Сіроштан Н.В., Донцова В.О., площу 40-річчя Перемоги, було прикрашено 32 державними прапорами України.

   Нехай наш прапор завжди гордо майорить над Україною та буде надійним оберегом у всіх наших справах та помислах!