Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує: >
< Підвали житлових будинків - тимчасові захисні споруди
07.10.2014 10:17 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Права та обов'язки неповнолітніх


    Традиційно, щороку у жовтні,  у навчальних закладах району проводиться місячник права «Підліток і закон».        

    У рамках   місячника, 06.10.2014 року головним спеціалістом служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради – Хлистовою Д.Д. та інспектором з профілактичної роботи ВДАІ м.Херсона – Лузяніною О.П. було проведено зустріч  з  учнями 9-х класів Херсонського загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Херсонської міської ради.

    Учні з цікавістю прослухали лекцію на тему: «Мораль та право – регулятор поведінки неповнолітніх» і взяли участь у цікавій тематичній вікторині,  яку запропонувала Хлистова Д.Д.

    Інспектор ДАІ - Лузяніна О.П. у своєму виступі на тему: «Дорога- джерело небезпеки»,  наголосила на тому, що проблема дитячого дорожньо-транспортного травматизму – актуальна у будь-яку пору року, особливо на початку осені, коли діти повертаються з довгого літнього відпочинку, забувши Правила дорожнього руху. Вона розповіла про  роботу служби ДАІ, сконцентрувала увагу присутніх як потрібно поводити себе на вулиці, як правильно переходити дорогу, які треба знати правила безпечної поведінки на проїжджій частині дороги та яких дій варто уникати.

     Інспектор побажала  учням бути зразковими пішоходами, а вони в свою чергу пообіцяли завжди бути уважними на дорогах.