Свято Таврійського мікрорайону >
< План проведення заходів службою у справах дітей Суворовської районної у м.Херсоні ради, присвячених Дню національного усиновлення
19.09.2014 12:24 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з 236-річницею міста Херсона


Херсонеський простір.
Рідне місто моє,

Надія народів та вір,

Величного сонця скарбник,

Повернуся до тебе я знов,

Назавжди повернусь,

І пам'яті предків навіки вклонюсь….

 

                                                                        Шановні мешканці

                                                    Суворовського району і  міста Херсона!

   Суворовська районна  у  м.Херсоні рада та її виконавчий комітет щиро вітають Вас напередодні прекрасного свята – Дня міста. День народження міста – свято улюблене та шановане всіма херсонцями.

   У житті нашого міста багато яскравих сторінок: з Херсоном пов’язані імена відомих державних діячів, вчених, митців, літераторів, спортсменів. Це величне свято є даниною пам’яті  наших предків, які упродовж століть будували рідне місто і заповідали нам берегти та примножувати його славу.

   З цієї нагоди звертаюся до всіх мешканців Херсона з найкращими побажаннями.

   Саме завдяки вашим працьовитим рукам, щирої любові до рідного міста, патріотизму багатьох поколінь херсонців, Херсон перетворився у сучасне, сонячне і квітуче місто. Сьогодні наше місто – це столиця Таврійського краю, перлина Дніпра та Причорномор'я, справжня окраса Південного регіону. Переконаний, що і надалі місто буде процвітати, розбудовуватися, а його мешканці   прославлятимуть його своїми талантами.

    Шановні херсонці, щиро дякую кожному з вас за все, що ви зробили та робите для рідного міста. Бажаю усім вам миру, міцного здоров’я, родинного щастя, добра і достатку, благополуччя і здійснення найзаповітніших бажань та нових звершень на благо рідного міста, світлого майбутнього для прийдешніх поколінь херсонців.

    Нехай наше місто процвітає на радість усім нам. Зі святом!

Голова Суворовської 

районної  у м. Херсоні ради                                                         М.Ф. Дурницький