Привітання з Днем усиновлення >
<  Управління праці та соціального захисту населення інформує:
29.09.2014 09:46 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Всеукраїнським днем бібліотек


Бібліотека… Серце завмира,

Коли пірнаю в тишу таємничу,

Святилище пізнання і добра,

Що в майбуття через минуле кличе.

До дива знань і мрій, о друзі, йдіть!

Високий дух летітиме далеко…

Аби сказати: «Зупинися, мить!»

Кажу лише: «Живи, бібліотеко!»    

                                                         Шановні бібліотекарі!

   Від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради щиро вітаю вас із професійним святом – Всеукраїнським Днем бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

   За своїм природним призначенням бібліотеки є потужним знаряддям демократії, гармонізації суспільних відносин, важливим чинником інтелектуального, духовного і естетичного збагачення кожної нації. Доносячи до людей увесь спектр різноманітних інформаційних потоків і державотворчих ідей, розкриваючи реальну картину світу, вони сприяють всебічному розвитку особистості, вихованню кращих громадських якостей і патріотичної свідомості населення.

   Бібліотека завжди була хранителем і дослідником творів друку - вічних пам’яток писемності.

   Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме професія бібліотекаря допомагає читачам бути обізнаними у сучасних проблемах пізнаня реальної картини світу.

   Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, миру, сімейної злагоди та натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій   просвітницькій справі.

Зі щирою  повагою

Голова Суворовської

районної у м. Херсоні ради                                                   М.Ф. Дурницький