>
< Ти Як?
13.03.2024 12:32 Вік: 191 days
Категорія: Новини

Спецпроєкт «Людина для Людини»


         До Дня працівника соціальної сфери Міністерство соціальної політики України спільно з Національною соціальною сервісною службою та за підтримки Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей у 2023 році запустило спецпроєкт «Людина для Людини».
Основна мета спецпроекту - популяризація професії фахівця соціальної сфери, підвищення поваги до професії соціального працівника та надання цінності цій професії в українському суспільстві
Соціальні працівники знаходяться поруч з людьми, що потрапляють у складні життєві обставини, допомагають їм подолати труднощі, повернутись до повноцінного життя, підтримують родини, які того потребують. Під час війни важливість цієї роботи набула особливого значення. Їхні історії, сповнені любові до власної професії, відданості справі і людям, має сьогодні почути суспільство.
З листопада по грудень 2023 року тривав збір історій про соціальних працівників, які працюють із дітьми, людьми поважного віку, особами та сім'ями, які належать до вразливих груп населення.
Після завершення кампанії було обрано 20 найбільш надихаючих розповідей про соціальних працівників, які щодня стають точкою опори для своїх підопічних, допомагають їм знайти сили у собі для вирішення непростих життєвих ситуацій.
Крім того, ці соціальні працівники стали героями зовнішньої реклами в усіх областях. Вони також стали амбасадорами соціальної сфери у 2024 році, допомагаючи привернути увагу до її важливості та викликів.