>
< Інформаційна кампанія "СПРОТИВ ТРИВАЄ" до 10-річчя спротиву окупації Криму
05.06.2024 13:48 Вік: 95 days
Категорія: Новини


   З квітня по травень в Центральному районі міста Херсона проводився двомісячник з благоустрою та санітарного очищення територій. Приємно відзначити, що жителі нашого міста, підприємці, представники громадських організацій, незважаючи на складний для всіх нас час, не ставлять життя «на паузу», а організовуються та спільно роблять багато добрих справ для нашої громади.
Мешканцями приватного сектора приведено до ладу понад 4000кв.м. прилеглих до домоволодінь територій, висаджено 78 дерев, 456 кущів, безліч квітів, скошено трави на загальній площі понад 15100кв.м. Прибудинкові території ОСББ нашого району вражають своєю красою – з любов’ю облаштовані та відремонтовані місця загального користування, впорядковані  газони, розбиті квітники, здійснено покіс трави загальною площею понад 85000 кв.м.  Працівники виконкому районної ради також не лишилися осторонь – впорядкований ними квітник із трояндами вражає різноманіттям кольорів у центрі міста.
Щира вдячність усім мешканцям, підприємствам та організаціям району, які долучились до двомісячника та продовжують дбати про порядок і надалі, щоб місто було затишним, а вулиці впорядкованими, охайними, квітучими.