24 квітня - Всеукраїнський день боротьби з меланомою >
< Дякуємо найактивнішим учасникам Всеукраїнського Дня довкілля!
21.04.2015 11:52 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Приємно і з користю


    18 квітня, як і кожного року, найактивнішу участь у Всеукраїнському Дні довкілля взяли мешканці ОСББ під керівництвом голів правлінь: «Талісман», «Булат», «Мирний», «Росток», «Відродження», «Родина», «Сенявіна 166 корп.5», «Райна», «Северяночка», ЖБК № 84, ЖБК № 85.

    На прилеглих до житлових будинків територіях було висаджено кущі та дерева, побілено бордюри, облаштовано дитячі і спортивні майданчики, прибрано сміття.

    У парку ім.Береша розпочато роботу по впорядкуванню території, підбілюванню дерев, прибрання сміття. У сквері «Лідії Черноостровець», що на вул.Покришева,41, було висаджено квіти, побілено бордюри і дерева, пофарбовано огорожу.

    Щосуботи мешканці ОСББ беруть активну участь у розбудові ландшафтного парку «Таврійський». Приємно бачити, коли злагоджено працюють пенсіонери і молодь, сім’ї з дітьми. Після роботи, усіх бажаючих запрошують скуштувати дуже смачної каші, звареної на вогнищі, бо саме після спільної праці на весняному повітрі, приємно і разом пригощатися.

    Сподіваємося, що у недалекому майбутньому цей парк стане улюбленим місцем відпочинку для мешканців Таврійського.

    Ми вдячні головам правлінь ОСББ, усім небайдужим та активним мешканцям, які своїм ентузіазмом спонукають до конретних дій на благо громади і роблять наше прекрасне місто  більш затишним, чистим і квітучим.