Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні інформує: >
< Управління Пенсійного фонду України в місті Херсоні інформує:
19.02.2015 10:08 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!


    На сьогоднішній день правоохоронними органами України розслідуються кримінальні провадження щодо подій на Майдані. Проводяться відповідні люстраційні перевірки відповідно до положень Закону України «Про очищення влади».

    Прокуратура Суворовського району м. Херсона займає принципову позицію у виявленні протиправних фактів використання керівництвом органів влади та місцевого самоврядування, державних та комунальних підприємств і навчальних закладів своїх службових повноважень у політичній боротьбі з громадянами України, які у листопаді-грудні 2013 року та січні-лютому 2014 року брали участь у мирних протестах, а також примушування цими особами підлеглих працівників, усупереч їх політичним переконанням, до участі у масових акціях, спрямованих на підтримку «злочинної влади» на так званому «Антимайдані».

                                                      Шановні мешканці міста Херсона!

    Якщо Вам стали відомі будь які обставини вказаних протиправних дій або ви є особою, яку змушували до зазначених  заходів, або якщо ваше керівництво вимагало від вас участі у заходах «Антимайдану». З цих фактів просимо звертатися з відповідними заявами до правоохоронних органів та прокуратури Суворовського району м. Херсона (м. Херсон, вул. 9 січня, 50; тел. 46-09-99).

В.о. прокурора

Суворовського району м. Херсона

радник юстиції                                                                             С. Новосельський