>
< Управління праці та соціального захисту населення інформує:
17.03.2015 11:51 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Ініціатива мешканців – запорука чистоти району!


    З 16 березня по 15 травня цього року відповідно до рішення виконавчого комітету районної у м. Херсоні ради проводиться двомісячник з благоустрою та санітарного очищення території Суворовського району.

    Цієї весняної пори пригадаємо наші давні традиції і наведемо лад і порядок біля своїх домівок, на вулицях. Привести до належного стану прилеглу до домоволодінь територію – це не тільки питання честі кожного з нас, а й громадянський обов’язок, це наша з вами екологія, здоров’я наше і наших дітей.

    Всі ми не раз бачили, який неприглядний вигляд має територія в центральній частині міста біля Панкратовського мосту – купи сміття, минулорічне пале листя, гілля, будівельне сміття. Неодноразово, стихійні звалища з цього місця вивозилися підрядними організаціями за кошти виконавчого комітету Суворовської районної у м.Херсоні ради.

    15 березня 2015 року, за ініціативи голови квартального комітету № 2 - Милюською В.В. було організовано прибирання території біля Панкратовського мосту. Небайдужими, активними мешканцями приватної забудови цього кварталу  було очищено зелену зону та проїжджу частину вул.Свердлова від сміття, каміння та перекопано ділянку вздовж вул.Гірського.         

                                        Шановні мешканці району!

    Просимо взяти активну участь у проведенні двомісячника, долучитися до прибирання територій, висадження дерев, кущів, квітів, впорядкування газонів та зелених зон; привести фасади будівель, огорож, стовбури дерев до належного естетичного вигляду!

Запрошуємо Вас до участі у «чистих четвергах», суботниках, «Днях довкілля»!