Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять!
31.10.2014 09:41 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Днем працівників соціальної сфери


                              Шановні  працівники соціальної сфери!

    Від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради щиро вітаю вас із професійним святом - Днем працівників соціальної сфери.

    У цей День  ми вшановуємо людей, завдяки яким виконуються соціальні програми в країні. Важко переоцінити роль щоденної копіткої роботи, яку виконують соціальні працівники. До цього свята  причетні фахівці різних галузей економіки.  Під контролем соціальних працівників сьогодні є питання збереження фізичного та психічного здоров'я людей, вирішення безлічі конфліктів між громадянами, планування сім'ї та допомога родинам, що опинилися у скрутному становищі.

    Ми глибоко переконані, що працівники соціальних служб Херсонщини є професіоналами, які готові простягнути руку допомоги всім, хто цього потребує.  

    Щиро дякуємо вам за добросовісне служіння обраній справі, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість.

    Бажаємо вам подальших успіхів і нових здобутків у вашій благородній роботі, міцного здоров’я, радості, миру, сімейної злагоди і достатку.

    Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії. Властиві вам якості - самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою мільйонів українців, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри у завтрашньому дні. Саме зараз, у наш час,  не може бути місця для бездушності, а можливість змінити чиєсь життя.

    Ми впевнені, що властивий вам високий моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам української громади.

Зі щирою  повагою і вдячністю

Голова Суворовської

районної у м. Херсоні ради                                                  М.Ф. Дурницький