>
< Спецпроєкт «Людина для Людини»
13.03.2024 13:36 Вік: 191 days
Категорія: Новини


Служба у справах дітей інформує:

11-12 березня поточного року спеціалістами служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради спільно з інспекторами сектору ювенальної превенції Херсонського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Херсонської області, були проведені профілактичні рейди «Сім’я».

Мета рейдів - перевірка умов проживання дітей які проживають в сім’ях, що перебувають на обліку служби у справах дітей, як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах; відпрацювання повідомлення дитячої поліклініки щодо не належного виконання батьками рекомендацій та призначень лікарів щодо своєчасного обстеження та лікування дітей тощо

У ході рейду відвідано 3 родини, в яких виховується 8 малолітніх дітей. З їх батьками було проведено профілактично – роз’яснювальні бесіди щодо необхідності належного виконання батьківських обов’язків в частині виховання, утримання, лікування та оздоровлення дітей.

 Батьків дітей попереджено про адміністративну відповідальність за такі дії.

Представниками правоохоронних органів відносно батьків було складено 3 адміністративних протоколів за частиною 2 статті 184 КУпАП.