Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< ПАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів» - успішний переробник сільськогосподарської продукції на європейському ринку!
15.12.2014 11:12 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Шановні судді і працівники судових установ!


     Суворовська районна у м.Херсоні рада та її виконавчий комітет вітають Вас із професійним  святом - Днем працівників суду!

    Саме від нашої наполегливої та самовідданої праці великою мірою залежить збереження у суспільстві стабільності, миру та спокою! 

    У громадянському суспільстві суд є дієвим механізмом захисту прав і свобод людини, інтересів держави. Служителі Феміди несуть відповідальність за ту сферу діяльності, яка найбільше відчуває на собі вплив соціально-економічних та правових змін в Україні. Від ефективного функціонування судової влади значною мірою залежить стабільність у державі і довіра  громадян до всіх її інститутів. Тому подальше вдосконалення судової системи сприятиме утвердженню сильного та справедливого суду, зміцненню його авторитету.

    Переконаний, що високий професіоналізм, принциповість, вірність ідеалам Правди і Справедливості, відповідальність за долю кожної людини завжди будуть незаперечними заповідями вашої роботи.

    Від усього серця бажаємо вам і вашим родинам міцного здоров'я, благополуччя, злагоди і достатку, натхнення та нових досягнень на ниві утвердження принципу верховенства права, незалежності та демократії в нашій країні. Нехай людська шана стане вам гідною подякою за виваженість у прийнятті рішень, ділову принциповість, а також людяність і толерантність.

    Тож, нехай Вашу почесну працю завжди супроводжує успіх, а кожний день повниться плідним змістом і наближає нас до спільної мети — утвердження верховенства права в нашій державі!

 

З повагою

Голова Суворовської 

районної  у м. Херсоні ради                                              М.Ф. Дурницький