>
< Увага! Ускладнення погодних умов!
12.02.2021 14:19 Вік: 4 yrs
Категорія: Новини


12 лютого 2021 року головою Суворовської районної у м. Херсоні ради Андрієм Задніпряним було проведено засідання виконкому, на якому розглянуто питання:

- Про роботу Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району м. Херсона щодо соціального обслуговування громадян, які перебувають у складних життєвих обставинах у 2020 році.

-   Про роботу відділу з питань життєдіяльності району.

-   Про діяльність протягом 2020 року громадських формувань з охорони громадського порядку і державного кордону, які зареєстровані на території району (заслуховування звітів).

-  Про погодження проекту рішення районної у місті ради «Про затвердження звіту про виконання бюджету Суворовського району у місті Херсоні за 2020 рік».

-  Про затвердження Положення про матеріальне заохочення органів самоорганізації населення (голів квартальних комітетів) Суворовського району м.Херсона.

-  Про затвердження  типового положення про органи самоорганізації населення (квартальні комітети) Суворовського району м.Херсона та зразка Паспорта кварталу.

-  Про Положення та склад районної комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у Суворовському районі.

-  Про внесення змін до  складу комісії з розгляду питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам, надання пільг громадянам за фактичним місцем проживання.

-  Про внесення змін до складу комісії по розгляду заяв громадян з питань надання одноразової грошової допомоги особам з інвалідністю та непрацюючим малозабезпеченим особам.

-  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 10.03.2017 року             № 25 «Про комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Суворовського району м.Херсона» (зі змінами).

Розглянуто та прийнято 13 рішень з питань, що стосуються захисту прав та інтересів дітей.