Операція «Першоцвіт – 2015» >
< До відома керівників торгівельної мережі!
19.02.2015 15:24 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Уроки патріотизму і мужності депутата Найденка Є.К.


    Депутат Суворовської районної у м. Херсоні ради,  голова Херсонської обласної громадської організації ветеранів ВДВ та спецназу «За ВДВ», учасник бойових дій у Афганістані – Найденко Є.К. приділяє велику увагу військово – патріотичному вихованню  учнівської молоді та проводить військово-патріотичну і роз'яснювальну роботу, з метою популярізації героїчних військових подвигів добровольців та військовослужбовців під час проведення  антитерористичної операції на Сході України.

     Вже не вперше  Найденко Є.К. проводить  уроки мужності для учнів 10-11 класів у загальноосвітніх школах, а цього разу в ЗНЗ І-ІІІ ступенів №28                ім. О.С. Пушкіна  Херсонської міської ради,  за участі Гашкевича О.С. – капітана запасу армійської авіації, керівника Херсонського обласного авіаційно - технічного клубу «Юний десантник».

    На конкретних прикладах, Євген Кирилович розповів про свою службу протягом 1981-1983 років, під час війни в Афганістані, у повітряно - десантних військах.

    Колишнім військовим довелося відповісти на багато питань старшокласників. 

    Учням та викладачам було продемонстровано навчальні слайди та плакати – посібники з військової тематики.

    На кінець зустрічі, класні керівники  висловили щиру подяку Найденку Є.К. і Гашкевичу О.С. за співпрацю  у виховному процесі учнівської молоді.

    Найденко Є.К. в свою чергу подякував педагогам і учням за активну життєву позицію в складних умовах сьогодення, закликав молодь бути патріотами своєї країни.