Благодійна акція заради життя >
< Операція «Першоцвіт – 2015»
20.02.2015 11:22 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Співробітники Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області проводять оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Нагляд»


    До завдань працівників міліції відноситься не тільки розкриття та розслідування злочинів, а й здійснення профілактичної роботи, направленої на недопущення скоєння громадянами кримінального правопорушення.

    З метою попередження вчинення злочинів і правопорушень особами, що звільнилися з місць позбавлення волі, в період з 05.02.2015 – 20.02.2015 року проводиться операція «Нагляд».

    Строком на 15.02.2015р. співробітниками міліції здійснено 342 перевірки раніше судимих осіб за місцем їхнього проживання. Дільничними інспекторами в період операції було підготовлено та надіслано до суду 3 справи відносно осіб для встановлення адміннагляду згідно Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі».

    За час проведення оперативно-профілактичних заходів правоохоронці виявили 29 порушень встановлених обмежень з боку осіб, які перебувають під адміністративним наглядом. Окрім цього працівниками міліції було відкрито 2 кримінальних провадження за ст. 395 Кримінального кодексу України (Порушення правил адміністративного нагляду).