Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Світ очима дітей
19.12.2014 15:41 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Відкриття новорічної районної ялинки


     Невпинно наближаються новорічні свята, в усіх куточках міст запалюються святкові вогні.  Новий рік – це унікальне свято, коли чогось неймовірного, казкового чекають однаково і дорослі, і діти. Кожен прагне отримати подарунки, проте кожен свої, тільки для нього по-особливому важливі та бажані. А який же Новий Рік без новорічної ялинки?

    19 грудня, за ініціативи голови Суворовської районної у місті ради Миколи Дурницького, підтримки підприємців торгово-розважального центру «Променад-Плаза», участі талановитих артистів Будинку дитячої та юнацької творчості Суворовського району, у Таврійському мікрорайоні, відбулося урочисте відкриття Новорічної ялинки у Суворовському районі.

    Найбажанішими учасниками новорічного свята були учні загальноосвітніх шкіл, розташованих у Таврійському мікрорайоні.

    З вітальними словами та найщирішими побажаннями до всіх учасників свята звернулися: голова Суворовської районної ради – Микола Дурницький, член виконкому, командир батальйону охорони 11-ї окремої бригади армійської авіації, підполковник – Ігор Зосименко, Володимир Сальдо.

    Вітаючи усіх присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, з відкриттям ялинки, вони побажали усім здоров’я, добробуту, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги і натхнення, здійснення мрій та гарного настрою, довгих років життя у міцному родинному колі та серед вірних друзів.

    Казкові герої -  Дід Мороз із Снігуронькою, розважали дітлахів, співали пісні, рифмували вірші. Діти були залучені до участі у веселих конкурсах,  водили навколо Новорічної ялинки хороводи, танцювали, співали, і, звичайно, кожен отримав подарунок. Під традиційне "Раз , два , три , ялинка , гори! " спалахнули гірлянди і ліхтарики на красуні-ялинці.  

    Усі пішли із свята у доброму гуморі та сповнений святкових передчуттів, а дорослі були сповнені щастя і радості, споглядаючи на усміхнені обличчя дітей.

    Після завершення свята діти і батьки ще довго не відходили від пишної красуні, фотографуючись біля казкових героїв з улюблених мультфільмів. Сяючи різнобарвними вогниками, ялинка милувала очі та нагадувала про наближення Новорічних і Різдвяних свят.

      Висловлюємо щиру вдячність усім організаторам і учасникам новорічного заходу, за створення гарного новорічного настрою для дорослих і дітей. Особливу Подяку, за надану гостинність і плідну співпрацю у проведенні щорічних районних заходів, висловлюємо керівникам і організаторам ТРЦ «Променад – Плаза».