ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО >
10.09.2014 15:43 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Гарне подвір'я – гармонія вашої душі


   Чимало людей мріють побудувати власний затишний будинок і реалізувати в ньому всі свої дизайнерські ідеї. Грамотно організований простір навколо приватного будинку завжди виглядає здорово.

   Перш ніж починати роботу, необхідно знати основні правила благоустрою прибудинкової території. Приводити двір в порядок - не проста справа, тому що потрібно враховувати кожну дрібницю. Існує навіть окремий напрямок в дизайнерському мистецтві - ландшафтний дизайн. Основною його ідеєю вважається гармонійне єднання рукотворних споруд з навколишнім їх природним середовищем. Все це разом повинно чудово поєднуватися і бути як одне ціле. Багатий врожай овочів та фруктів, зібраний з присадибної ділянки це дуже добре, але не варто забувати і про зовнішній вигляд прибудинкової території. Як говорить прислів'я, по одягу зустрічають, по розуму проводжають.

   Проект озеленення прибудинкової території передбачає створення органічного злиття елементів архітектурного будівництва з природною рослинністю. Як правило, робочим матеріалом служать чагарники, саджанці невеликих дерев і звичайно ж квіти. Чагарники можна акуратно посадити вздовж доріжки, а за допомогою грамотно підібраної комбінації кольорів можна створити прекрасний квітник, що милуватиме очі не тільки господарям, а й мешканцям міста. Доповнити бездоганну композицію завжди можна прекрасним зеленим газоном.

   Ми щиро дякуємо багатьом мешканцям району за творчий підхід у оформленні та прикрашанні прибудинкових територій, які є справжньою окрасою міста Херсона.