Прокуратура Суворовського району м. Херсона повідомляє: Будьте уважні! >
< Привітання з Днем усиновлення
30.09.2014 10:08 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Усиновлення очима дітей


   29.09.2014 року, за ініціативи служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, у  Херсонській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 34 Херсонської міської  ради відкрилася виставка картин, присвячена Дню національного усиновлення. Тут представлено роботи учнів, виконані у різних техніках: акварель, гуаш. Ця виставка незвичайна, адже на ній представлені роботи нинішніх вихованців  школи, які   показали своє особисте бачення  цієї  надзвичайної і такої складної теми людського життя. Саме діти розкрили зміст поняття  цінностей  мир, сім'я.

   Усиновлення та інші форми сімейного виховання в Україні будуть і надалі активно розвиватися, адже джерело цього величного руху (усиновлення) лежить в українському серці, в українській ментальності.

   Дитина, то  найвища цінність... Сім'ї – усиновлювачі, з великою любов'ю зігрівають дітлахів у своїх родинах, дають їм надію на щасливе дитинство і повноцінне майбутнє, вселяють у змучені дитячі серця і душі віру в життя, виховують достойними громадянами Української держави.