План культурно–масових заходів, пов’язаних з відзначенням в місті Херсоні 71-ї річниці визволення Херсона від фашистських загарбників >
< Створено новий підрозділ по обслуговуванню майбутніх пенсіонерів
12.03.2015 15:25 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини


    12.03.2015р.відбулася 42 сесія Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання, на якій із звітом про роботу районної у місті ради та її виконавчих органів, депутатів і запрошених інформував голова ради -                 Дурницький М.Ф. У своєму звіті голова районної ради, як представницького органу місцевого самоврядування в районі, наголосив на необхідності реформування територіальної організації влади, схваленої урядом, щодо її  децентралізації, а також сконцентрував увагу на активній участі більшості депутатів у вирішенні багаьох проблем життєдіяльності  громади району. Більш детально, Микола Дурницький зупинився на громадянській позиції у діяльності ради тих депутатів, які поєднують, у якісному розумінні цього слова, і професійні, і депутатські обов’язки на благо  громади і беруть активну участь у розбудові місцевого самоврядування.

    Особливу увагу головою було звернено на недоліки і проблеми, що мають місце в житті громади, та які необхідно вирішувати спільними зусиллями, а також озвучив плани на 2015 рік. 

    Голова ради подякував депутатам за плідну співпрацю на благо громади, добросовісне виконання депутатських обов’язків і взаєморозуміння.

    Депутати прийняли рішення з усіх питань порядку денного сесії.

    У роботі 42-ї сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради, взяв участь Народний депутат України по 182 виборчому округу - Співаковський Олександр Володимирович. У своєму виступі він  інформував про діяльність парламенту і суспільно-політичну ситуацію в Україні, також про особисту роботу в  комітеті з питань науки і освіти і як  керівника депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Королівством Швеція.

    Співаковський О.В. відповів на численні запитання депутатів районної ради та взяв до уваги пропозиції.