ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
26.11.2014 13:23 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Співпраця з ОСББ


    Мешканці об'єднання співвласників багатоквартирного будинку «Булат», що на вул.49ХГД,25, з метою покращення діяльності ОСББ «Булат», звернулися з проханням до голови Суворовської районної у м. Херсоні ради, допомогти провести загальні збори мешканців для переобрання голови і членів правління ОСББ.

    25.11.2014 року, у виконкомі Суворовської районної у м.Херсоні ради відбулося засідання комісії під головуванням заступника голови ради з питань виконавчих органів ради - Соловйова О.М. щодо вирішення проблем будинку та його мешканців, а також переобрання нового складу правління та голови ОСББ «Булат».

    У засіданні взяли участь працівники сектора житлового господарства відділу з питань життєдіяльності району, представники від мешканців ОСББ «Булат» та від постійних депутатських комісій районної ради: Щербина Л.В., Гамова Л.О., Яровий В.Ф.

    Усі присутні внесли свої пропозиції щодо активнішої діяльності правління та спільно вирішили провести 01.12.2014 року, в приміщенні загальноосвітньої школи № 41, загальні збори співвласників ОСББ.