Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Впорядкування території – здійснення бажання мешканців про чисте місто!
21.07.2014 09:45 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Стихійну торгівлю перенести на законні місця!


   До Суворовської районної у м.Херсоні ради постійно звертаються   мешканці щодо заборони стихійної торгівлі на території району і в м.Херсоні, бо це становить небезпеку для здоров"я людей і порушення правил санітарного стану і благоустрою міста.

   Заходи, що вживаються виконавчими органами міської та районної у місті рад, а також  проведення спільних рейдів з правоохоронними органами, недостатні.

   До вирішення цієї проблеми, протягом 2013-2014 років, долучалися і депутати  районної ради, але  питання і досі залишається відкритим.

  18.07.2014 року було проведено черговий рейд у місцях стихійної  торгівлі на території Таврійського мікрорайону міста, за участі Херсонського міського голови – Миколаєнка В.В., заступника голови районної у м. Херсоні ради – Задніпряного А.В., депутата Суворовської районної у м. Херсоні ради – Сливи М.І., представників міського управління споживчого ринку, інспекції з контролю за благоустроєм та санітарним станом м. Херсона, міліції, голів правлінь ОСББ.

   Після консультацій з підприємцями, більшість з яких готові працювати у правовому полі, було  прийнято рішення про облаштування торгівельного майданчика, біля  ринку «Таврійський», що знаходиться в районі площі «40-річчя Перемоги», район (Три штики).