Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує: >
< Чи можливо вирішити проблеми мешканців у формі діалогу?!
09.07.2014 14:17 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

На особистому контролі голови районної ради


   09 липня 2014 року голова районної у м. Херсоні ради - Дурницький М.Ф. разом з начальником управління транспортної дорожньої інфраструктури і зв’язку департаменту житлово-комунального господарства міської ради - Нікітенковим В.І. провели обстеження стану ливневої каналізації, дренажної системи та наявності люків у ІІ та ІV Таврійському мікрорайонах.

   Встановлено, що  ливневі каналізації забруднені,  відсутні люки та решітки за адресами: вул. Ворошилова,25, корп.2; Покришева, 49, корп.3; Тарле,18; просп.Сенявіна,156,корп.2.

   Під час об'їзду відбулися зустрічі з головами правлінь ОСББ, за вказаними адресами та окремими мешканцями багатоквартирних будинків, під час яких  голова районної ради і начальник департаменту міської ради провели інформаційно - роз'яснювальну роботу щодо необхідності залучення   і мешканців, і працівників комунальних служб міста у проведенні робіт з благоустрою та санітарної очистки прилеглих територій, знищення бур’янів, зокрема, карантинної  амброзії, бо всі повинні піклуватися про чистоту і порядок міста, в якому буде всім нам комфортно.

   Увагу голів правлінь ОСББ було зосереджено на жорсткому дотриманні ними графіків своєчасної підготовки житлових будинків до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 років.