Привітання з Днем Збройних Сил України >
< Нарада з головами квартальних комітетів
05.12.2014 08:31 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Відділ ведення Державного реєстру виборців інформує:


    З метою покращення обліку виборців та більш ефективної взаємодії суб’єктів подання відомостей з відділом ведення Державного реєстру виборців, 4 грудня 2014 року, відділом ведення Державного реєстру виборців під керівництвом заступника голови Суворовської районної у м.Херсоні ради Задніпряного А.В. було проведено міжвідомчу нараду за участі представників суб’єктів подання відомостей періодичного поновлення бази даних Державного реєстру виборців. Насамперед, це – міський та районний відділи РАЦСу, Суворовський районний відділ у місті Херсоні управління Державної міграційної служби України в Херсонській області, Суворовський районний суд, управління охорони здоров’я Херсонської міської ради, військові частини та виправні колонії, розташовані на території Суворовського району, представники управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Суворовської районної у м.Херсоні ради, управління містобудування та архітектури департаменту містобудування та землекористування Херсонської міської ради, Степанівської сільської ради.

    Були підведені підсумки роботи за 2014 рік, проведено аналіз проблемних питань, які виникли в ході співпраці з територіальним підрозділом Державної міграційної служби й відділами РАЦСу та було визначено шляхи їх вирішення. Під час зустрічі завідувач відділу ведення Державного реєстру виборців - Міусова К.А. поінформувала про роль відділу у підготовці і проведенні позачергових виборів Президента України, Херсонського міського голови та позачергових виборів народних депутатів України.

                                                Шановні виборці Суворовського району м.Херсона!

    Запрошуємо Вас уточнити свої персональні дані, звернувшись до відділу ведення Державного реєстру виборців Суворовської районної у місті Херсоні ради за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 47, третій поверх, кабінет 311, 312, контактні телефони: 42-01-33, 22-30-57, 49-32-17. При собі необхідно мати паспорт громадянина України, а у разі зміни прізвища, документ, що підтверджує ці зміни. Прийом громадян здійснюється щоденно, крім вихідних, з 9:00 до 15:00, у п’ятницю з 9:00 до 14:00. Обідня перерва: з 12:00 до 12:45.