Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< «Ціна чужої війни»
13.02.2015 14:02 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

13.02.2015 року - засідання виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради


      13.02.2014 року відбулося засідання виконавчого комітету Суворовської районної у м. Херсоні ради. На розгляд було винесено 21 питання:

   - Про хід виконання Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району м. Херсона плану заходів по реалізації розпорядження Кабінету Міністрів України від               13.03.2013 року № 208-р «Про затвердження плану заходів на 2013-2016 роки щодо реалізації стратегії реформування системи надання соціальних послуг»

   - Про погодження звіту голови Суворовської районної у місті Херсоні ради про роботу районної ради та її виконавчих органів у 2014 році.

   - Про погодження проекту рішення районної у місті ради «Про бюджет Суворовського району у місті Херсоні на 2015 рік»

   - Про погодження проекту рішення районної у місті ради «Про затвердження звіту про виконання бюджету Суворовського району у місті Херсоні за 2014 рік»

   - Про погодження проекту рішення районної у місті ради «Про затвердження звіту про надходження та використання коштів цільового фонду районної у місті Херсоні ради за 2014 рік «Благоустрій Суворовського району»

   - Про погодження проекту рішення районної у місті ради «Про виділення коштів з вільного залишку бюджету району у місті на початок 2015 року»

   - Про використання коштів бюджету району у місті на виконання районної програми «Благоустрій, розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Суворовського району на 2015 рік» у І кварталі 2015 року

   - Про перепланування у житловому будинку, що належить на правах власності громадянину

   - Про передачу у користування житлового будинку для розміщення дільничного пункту міліції

   - Про створення при виконавчому комітеті опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки чи піклування

      11 питань служби у справах дітей.

      З усіх питань було прийнято відповідні рішення.