>
< 24 квітня - Всеукраїнський день боротьби з меланомою
11.12.2020 15:04 Вік: 4 yrs
Категорія: Новини


 11 грудня, ураховуючи рекомендації МОЗ України та затверджені КМУ України обмеження у рамках карантину, головою Суворовської районної у м. Херсоні ради, Андрієм Задніпряним, було проведено засідання виконкому, на якому розглянуто питання:

-       Про організацію та визначення переліку видів громадських робіт по Суворовському району м.Херсона на 2021 рік.

-       Про затвердження переліку об’єктів та видів робіт для залучення засуджених осіб до суспільно корисних громадських робіт на території Суворовського району у 2021 році.

-       Про погодження проекту «Програми зайнятості населення Суворовського району м.Херсона на 2021-2025 роки».

-       Про план роботи виконавчих органів Суворовської районної у м.Херсоні ради на   2021 рік.

-       Про погодження проекту рішення районної у місті ради «Про бюджет Суворовського району у місті Херсоні на 2021 рік»

-       Про погодження проекту районної програми «Забезпечення соціально-правового захисту дітей на 2021-2025 роки» та кошторис видатків на 2021 рік на її виконання.

-       Про погодження Програми висвітлення діяльності Суворовської районної у м.Херсоні ради, депутатів, виконавчих органів ради і посадових осіб у засобах масової інформації.

-       Про погодження районної програми «Благоустрій території Суворовського району на 2021-2025 роки».

-       Про погодження районної програми «Благоустрій території Суворовського району на 2021-2025 роки».

-       Про погодження пропозицій до міського бюджету та відповідних цільових програм міста щодо капітального  ремонту будинків об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури району на 2021 рік.

-       Про затвердження нового складу постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними стихійними звалищами на території Суворовського району.

-       Про затвердження комісії по роботі з органами самоорганізації населення при виконавчому комітеті районної у м.Херсоні ради.

-       Про погодження проекту районної програми «Ветеран» на 2021-2025 роки та проекту кошторису видатків на 2021 рік на виконання цієї Програми.

-       Про погодження проекту районної програми «Соціальний захист» на 2021-2025 роки та проекту кошторису видатків на 2021 рік на виконання цієї Програми.

-       Про затвердження складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Суворовської районної у м.Херсоні ради.

Розглянуто та прийнято 9 рішень з питань, що стосуються захисту прав та інтересів дітей та недієздатних громадян.