Служба у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради інформує: >
< Управління праці та соціального захисту населення інформує:
19.01.2015 13:34 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини


   17 січня 2015 року працівниками відділу з питань життєдіяльності району, було проведено перевірку вул.Маяковського щодо дотримання усіма суб’єктами підприємницької діяльності, розташованими на ній.

    Під час перевірки було виявлено:

 - біля житлових будинків №3 та №5, на зеленій зоні, влаштовано незаконне паркування автомашин. Власникам автомобільних засобів   залишено попередження про  порушення п.2.5.8. «Правил благоустрою території, забезпечення чистоти та порядку в м.Херсоні.

- на проїжджій частині вулиці, біля житлових будинків №17-а та №17, біля  контейнерів для збору твердих побутових відходів, розкидане гілля від ялинок та не прибрані залишки сміття.

    Керівнику підрядного підприємства «Херсонавтокомунсервіс»,  направлено лист - попередження щодо наведення порядку та дотримання  у  подальшому належного санітарного стану

    Вважаємо за необхідне попередити  порушників санітарного стану, що за бездіяльність та безвідповідальність, наступає адміністративна відповідальність!!!

                                                                   Шановні мешканці!
  
  Давайте разом наводити   порядок на вулицях  та у  дворах,  зимове прибирання - по-хазяйськи, з любов'ю до рідного дому і до рідного міста!