Херсон вшановує визволителів! >
< Роль українського народу у перемозі антигітлерівської коаліції над нацизмом
27.10.2014 10:46 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з 70-річницею визволення України від фашистських загарбників


                                           Шановні херсонці!

                     Дорогі ветерани Великої Вітчизняної  війни,

                     учасники партизанського і підпільного руху!

   Щиро вітаємо Вас зі знаменною датою – 70 - річницею визволення України від фашистських загарбників. Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто ціною власного життя та здоров’я зупинив фашистську навалу.

   Довгі три роки Україна була окупована нацистами, які завдали багато горя і втрат нашому народу. Але завдяки мужності та героїзму співвітчизників, Україна вистояла у  смертельній боротьбі. Щиро дякуємо Вам за відвойоване право жити в незалежній державі, яка впевнено рухається до Європи!

   Висловлюємо глибоку повагу усім, хто пройшов сувору школу війни. Низький уклін і щира вдячність тим, хто в повоєнні роки відбудував зруйновані міста і села, хто і сьогодні є для нас прикладом мужності, самовідданості та любові до Вітчизни.

   Наш святий обов’язок – берегти пам’ять про полеглих на полях війни та піклуватися про живих ветеранів. Зичимо міцного здоров’я, миру, благополуччя та злагоди!

    Нехай мир і злагода завжди живуть у наших душах і серцях, нехай це велике  свято і щирі побажання додадуть усім нам нових сил і натхнення для здійснення наших сподівань і планів на майбутнє. Світла і вічна пам'ять загиблим воїнам! Честь і слава живим героям-переможцям! Зичимо здоров’я, оптимізму і невичерпної енергії, поваги рідних і друзів.

Голова районної

у м. Херсоні ради                                                        М.Ф. Дурницький