Світ очима дітей >
< Соціальний захист населення.
18.12.2014 16:09 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Голови квартальних комітетів постійно інформуються


         17.12.2014р., головою районної  у м. Херсоні ради  - Дурницьким М.Ф.

проведено чергову нараду з головами квартальних комітетів сектора індивідуальної забудови Суворовського району

         На  порядок денний було винесено наступні  питання:

         1. Про вирішення питань підвищення рівня благоустрою та санітарного стану індивідуального сектора забудови району.

Виступили: Амелін А.В.- начальник відділу екології міської ради, Мазур О.О. – начальник інспекції з благоустрою та санітарного стану м.Херсона, Чабаненко М.А. - заступник начальника управління комунального господарства міської ради.

         2. Про співпрацю органів самоорганізації населення з Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Суворовського району, інформувала Казанік Світлана Анатоліївна – завідувач відділу організації та надання допомоги Територіального центру соціального обслуговування, щодо механізму взяття на облік пенсіонерів та надання допомоги особам, що обслуговуються, у придбанні ліків, продуктів харчування, оформлення субсидій, тощо.

         3. З інформацією щодо заходів, стосовно недопущення розповсюдження збудника африканської чуми свиней на території України, виступив Донцов В.О. – завідувач відділу з питань життєдіяльності району.

         На нараді  обговорювалися питання щодо належного санітарного стану і благоустрою кварталів у передсвяткові дні та під час Новорічних свят,  освітлення кварталів, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, надання дозволу на збереження будівельних матеріалів на прилеглих територіях до будинків приватного сектора, знесення аварійних дерев  та санітарна обрізка дерев.

 

Відділ з питань життєдіяльності району