Привітання з 236-річницею міста Херсона! >
< Привітання з 236-річницею міста Херсона
19.09.2014 22:44 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Свято Таврійського мікрорайону


Навесні  і  в  стужу,  в  жнивну  спеку
Я  тебе  об’їздив,  обходив,
Тавріє  –  любов  моя  далека,
Тавріє  –  незгасний  мій  мотив.

Нанесло  і  рознесло  вітрами
Наші  
дні,  хвилини  і  літа.
Та  мені  витає  над  літами
Таврія,  мов  юність  золота.

   Минулого року у Таврійському мікрорайоні було започатковано добру традицію проведення свята для дітей та дорослих, присвяченого Дню міста Херсона.

   19 вересня за ініціативи Суворовської районної у місті Херсоні ради, ТРЦ «Променад – Плаза» та  підтримки народного депутата  Сальдо Володимира, вдруге відбулося свято Таврійського мікрорайону «Ми твої діти, Україно!». Гарний настрій мешканцям дарували творчі колективи Херсонського Будинку дитячої та юнацької творчості Суворовського району (директор Плутенко В.А), а колективи загальноосвітніх навчальних закладів мікрорайону брали активну участь у різноманітних конкурсах.

   Зі святковими привітаннями до присутніх звернувся Дурницький Микола Федорович – голова Суворовської районної у м.Херсоні ради.

   Однією з приємних частин свята, було нагородження переможців районних конкурсів «Краще ОСББ, ЖБК», «Кращий квартал сектора індивідуальної забудови району», переможці яких є справжнім взірцем працьовитості і турботи про благоустрій міста.

   Голова Суворовської районної у м.Херсоні ради – Дурницький М.Ф. вручив Почесні грамоти районної ради, а народний депутат Сальдо Володимир - цінні подарунки (газонокосилки) кращим  переможцям районних конкурсів у номінаціях:

  «Краще об’єднання співвласників багатоквартирних будинків»:

- Ігнатьєвій Валентині Данилівні - голові правління ОСББ «Карбишева,6», вул.Карбишева, 6;

- Побиві Галині Іванівні - голові правління ОСББ «Відродження», вул. Ворошилова, 25, корп.2;

- Кодолі Миколі Михайловичу голові правління ОСББ «Тавричанка»,                      вул. Покришева, 55;

  «Кращий квартал сектора індивідуальної забудови»:

- Кучерявій Світлані Вікторівні - голові квартального комітету № 3;

- Копитіній Тетяні Ігорівні - голові квартального комітету № 14;

- Кадашинській Талі Григорівні -  голові квартального комітету № 17.

   У виконанні багаторазової переможниці та призерки районних, міських та всеукраїнських дитячих та юнацьких конкурсів художньої самодіяльності - Дар'ї Третьяк, прозвучали українські народні пісні, які  викликали багато емоцій у присутніх.  

   Спортивне сімейне змагання «Фітнес-сімейка», підготовлене ФК «Аврора» і  ТРЦ «Променад-Плаза» за участі 7 команд від ЗНЗ №4, 24, 41, 44, 45, 56, 27 розкрили спортивні таланти учасників. Веселі команди шкільних вболівальників підтримували їх синхронними рухами та гучними аплодисментами.

   Журі конкурсу високо оцінило  спортивні досягнення кожної команди, бажання перемоги, високий оптимізм. Усі команди отримали дипломи  за особистий внесок у популяризацію спорту і здорового способу життя.  

   Дирекція ФК «Аврора» і ТРЦ «Променад-Плаза» гостинно запросили всіх, хто був на святі, стати постійними відвідувачами  різноманітних секцій дозвілля, краси і здоров’я для всієї сім’ї.

   Свято супроводжувалося сучасними, танцювальними майстер-класами, в яких активну участь брали юні гості. Їх нестримна енергія молодості та оптимізму проникла у серця присутніх дорослих. Приємно було бачити очі людей поважного віку, які випромінювали щастя, віру і надію у світле майбутнє їх нащадків – дітей незалежної України.

   Дивлячись на дорослих та маленьких глядачів, які виходячи зі святкового майданчика  ділилися враженнями, ми дійшли висновку що і наступного року Суворовська районна у м. Херсоні рада створить святковий настрій мешканцям Таврійського мікрорайону та розкриє нові, справжні таланти.