Відділ ведення Державного реєстру виборців інформує: >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
05.12.2014 08:28 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нарада з головами квартальних комітетів


    03.12.14 року, заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради – Соловйовим О.М., було проведено чергову нараду з головами квартальних комітетів сектора індивідуальної забудови Суворовського району.

    Було розглянуто питання:

1. Санітарна очистка території Суворовського району в осінньо-зимовий період 2014-2015 років, створення умов безпечного руху пішоходів на тротуарах і транспорту на внутрішньо-дворових проїздах, що передбачає:   

-  своєчасне очищення їх від снігу;

-  посипання проти ожеледним  матеріалом;

- персональна відповідальність керівників за належне утримання прилеглих територій.

2. Про проведення профілактичних заходів  із попередження самогоноваріння на території Суворовського району.

3. Про виконання Постанови Кабінету Міністрів України №570 від 16.10.14 року щодо визначення обсягів скрапленого газу, необхідного для повного забезпечення потреб  населення області у ньому до 17 грудня 2014 року, а також  щомісяця 2015 року.

    Голова Суворовської районної у м. Херсоні ради – Дурницький М.Ф. , привітав представників органів самоорганізації населення – голів квартальних комітетів і  присутніх на нараді зі наступаючим святом – Днем місцевого самоврядування.  Він подякував усім за плідну співпрацю на благо громади та побажав усім мирного неба, невичерпної життєвої енергії, щастя та родинного затишку, благополуччя, віри на краще.