Соціальна відповідальність – невід‘ємна складова діяльності районної ради >
< Вічна пам'ять героям Крут…
30.01.2015 09:33 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

У співпраці з громадськістю


    29.01.2015р. у  виконкомі Суворовської районної ради, було  проведено нараду з головами квартальних комітетів, головами правлінь об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та відомчого житла Суворовського району.

    Провів нараду Дурницький М.Ф. – голова районної у м.Херсоні ради.

    Перед початком наради присутні вшанували хвилиною мовчання пам?ять загиблих херсонців у зоні АТО.

    На порядок денний було винесено питання, що потребують спільного обговорення та консультацій з представниками громадськості:

1.Про виконання спільних заходів, у взаємодії з міською інспекцією з благоустрою та дільничними інспекторами щодо проведення постійного контролю за санітарним  станом на території району.  

    З інформацією перед представниками мешканців району виступили:

- Соловйов О.М. – заступник голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради;

- Мазур О.О. - начальник інспекції з контролю за  благоустроєм та санітарним станом м.Херсона департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради.

2. Про  порядок сплати податків  на землю у 2015 році.

Позняк Ігор Олександрович - начальник відділу адміністрування майнових податків  податкової служби у Херсонській області.

3. Про співпрацю дільничних інспекторів Суворовського ВМ ХМВ УМВС України в Херсонській області з головами квартальних комітетів.

-  Вербицький Микола Леонідовичначальник Суворовського відділу міліції Херсонського міського відділу УМВС України в Херсонській області;

- Лихнов Ігор Іванович – начальник дільничних інспекторів ХМВ УМВС Суворовського району.

4. Про виконання органами  місцевого самоврядування Закону України  «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», щодо організації під час мобілізації, в  установленому порядку, своєчасне  оповіщення  та  прибуття  громадян,  які залучаються до виконання   обов'язку  щодо  мобілізації  у  порядку,  визначеному частинами  третьою  -  п'ятою  статті  22 цього Закону.
- Пасюк Микола Олександрович – заступник начальника Херсонського військового комісара.

    Зважаючи на актуальність кожного питання порядку денного, учасники наради жваво обговорювали порушені проблеми, вносили конкретні пропозиції і зауваження представникам владних структур, бо тільки у співпраці можна досягати  вирішення проблем  життєдіяльності громади.