Інформація про стан роботи з особами, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції  >
< Погодні умови диктують свої правила
09.12.2014 10:15 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Служба у справах дітей інформує:


   У рамках Всеукраїнського тижня права, спеціалістами служби у справах дітей Суворовської районної у м. Херсоні ради, центральної дитячої бібліотеки, працівників міліції ГК МСД ЛВ ст. Херсон, та приймальника-розподільника для неповнолітніх УМВС України в Херсонській області для 120 учнів 8-9 класів, проведено правову зустріч на тему: «Коли тягне на пригоди».

    Спілкування з дітьми було  спрямовано на попередження протиправної поведінки, ліквідації таких явищ як тютюнопаління та вживання алкогольних напоїв серед учнівської молоді. 

    З великим інтересом діти переглянули короткометражний фільм про умови перебування неповнолітніх осіб, які відбувають вирок у виховних колоніях для неповнолітніх - «Життя за гратами». Цікавою та корисною була інформація про кримінальну та адміністративну відповідальність неповнолітніх. На багато запитань, підлітки отримали кваліфіковані відповіді.