«До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДОМ» >
< Привітання з Днем Збройних Сил України
05.12.2014 14:27 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Привітання з Днем місцевого самоврядування


             Шановна громадо Суворовського району, коллеги і депутати!

    Від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування.

    Це свято стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною Незалежності та розбудовою власної демократичної держави. День місцевого самоврядування - свято, в якому об’єднані сподівання, віра і прагнення громадян зробити все, для того, аби наша держава була міцною, а люди – щасливими і заможними. 
     Реалії сьогодення ставлять перед нами ціль – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка.

     З нагоди свята висловлюю вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну і самовіддану працю, високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у вирішенні питань територіальних громад.

     Сердечно дякую тим херсонцям, які вносять свій посильний вклад у розвиток місцевого самоврядування, його інфраструктуру, адже, тільки спільними зусиллями можна досягти успіхів.

     Від щирого серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, благополуччя та злагоди, щоб результати нашої праці були плідними, а плани – успішними.

     Впевнений в тому, що подальший розвиток та вдосконалення місцевого самоврядування буде запорукою збереження миру і злагоди в суспільстві, суттєвим стимулом для економічного зростання, досягненням нових здобутків на ниві зміцнення Української державності.

З повагою,

Голова районної

у м. Херсоні ради                                                                    М.Ф. Дурницький