>
< ВОНИ ПОЗОРЯТЬ НАШЕ МІСТО
13.02.2015 08:11 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Інформація начальника Суворовського відділу міліції на запити депутатів Суворовської районної ради


    На пленарному засіданні ХХХХІ-ї сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради, яка відбулася 16.01.2015 р., перед депутатами, з інформацією про стан боротьби із злочинністю та охороною громадського порядку на території району, виступив начальник Суворовського відділу міліції Херсонського міського відділу УМВС України в Херсонській області – Вербицький Микола Леонідович.

    Після інформування, Вербицький М.Л. відповів на численні запитання депутатів: Козіної Н.В., Альохіної О.Г., Сливи М.М., Шевченко Л.М., Щербини Л.В., Бузака Т.О., Найденка Є.К., Глухова І.Г., а також взяв до уваги пропозиції депутатів та висловився за продовження подальшої співпраці щодо контролю за неблагополучними сім’ями, надання допомоги у виявленні незаконної діяльності ігротек, пунктів прийому металобрухту, реалізації спиртних напоїв кустарного виробництва і тютюнових виробів.

    Реакція районного відділу міліції на депутатські звернення з’явилася вже у лютому поточного року.

    До районної ради, на звернення депутатів про крадіжку майна у Таврійському ліцеї мистецтв, було надіслано інформацію про розкриття цієї справи. Затримано трьох осіб, причетних до скоєння злочину, винуватих притягнено до відповідальності.

    Під час перевірки інформації депутатів про функціонування незаконних пунктів прийому металобрухту на території Північного мікрорайону, зокрема,  на вул. Гридасова, співробітниками міліції було встановлено незаконний пункт прийому металобрухту. Під час обшуку, вилучено 2 тонни чорного металу, серед якого знайдено фрагменти каналізаційних люків. Організатору незаконного пункту, громадянину Л., оголошено підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.1 ст.213, Кримінального кодексу України. За даним фактом, відкрито кримінальне провадження. Справу направлено до суду.