В інтересах людей! >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
17.07.2014 08:28 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

На території Суворовського району проходить оперативно-профілактична операція під умовною назвою «Автомобіль»!


   З метою покращання стану оперативної обстановки на території держави, посилення протидії злочинам, пов’язаним з незаконним заволодінням транспортними засобами, вдосконалення роботи із запобігання їм, а також з розкриття таких злочинів та на виконання доручення МВС України проводиться оперативно-профілактичне відпрацювання «Автомобіль».

   Дані заходи проводяться з метою викриття та документування фактів незаконного заволодіння транспортними засобами, виявлення викрадених та таких, що знаходяться в розшуку, або перебувають на території України з порушенням митного законодавства, місць ймовірного відстою та збуту таких транспортних засобів.

   Проводиться обстеження та перевірка автостоянок, місць розукомплектування транспортних засобів, гаражів колективного та індивідуального користування, станцій технічного обслуговування, державних і приватних майстерень, осіб, які займаються ремонтом автомобілів тощо.

   В зв’язку з проведенням вказаних заходів керівництво Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області просить громадян із зрозумінням поставитись до роботи правоохоронців та надавати інформацію та необхідну документацію на їх вимогу.

                                                                         Шановні мешканці!

   Якщо вам відомі факти правопорушень, просимо інформувати ОВС за номером «102» або надавати інформацію зручним для вас способом до найближчого підрозділу органів внутрішніх справ.