>
30.08.2024 11:38 Вік: 28 days
Категорія: Новини


ІНФОРМАЦІЯ ПРО РОБОТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЗА СЕРПЕНЬ 2024

 

Працівниками Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Центрального району за серпень 2024 року було прийнято на обслуговування 72 особи, які звернулися особисто до Територіального центру, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, складено акти матеріально-побутових умов проживання, з’ясовано потреби у наданні соціальних послуг та оформлено договір на обслуговування.

У відділенні соціальної допомоги вдома станом на 01.09.2024 року на обліку перебуває 240 осіб. Соціальними робітниками відділення надано 2948 заходів соціальної послуги догляд вдома (придбання та доставка продуктів харчування, медикаментів, приготування їжі, прибирання помешкань, здійснення санітарно-гігієнічних заходів, оплата комунальних послуг, доставка питної води, забезпечення гуманітарною допомогою тощо).

У відділенні денного перебування на обліку перебуває 3606 осіб. Працівниками відділення денного перебування здійснено 4683 заходи з надання соціальних послуг, таких як: представництво інтересів, соціальна адаптація, консультування.

Перукарем територіального центру було надано 284 перукарські послуги.

Медичною сестрою надано 137 соціально-медичні послуги.

На урядову гарячу лінію звернулися – 9 осіб, з приводу здійснення домашнього насилля у родині – 9 осіб, яких було запрошено до установи, проведено консультаційну роботу щодо послуг, які надаються Територіальним центром, з’ясовано їх потреби.

Транспортним засобом Територіального центру здійснено 18 адресних доставок гуманітарної допомоги маломобільним підопічним Територіального центру та 8 супроводів підопічних відділення соціальної допомоги вдома до медичних закладів. 

Територіальним центром надано гуманітарну допомогу:

- 1494 особи отримали продуктові набори від ХООТ «RED CROSS» (WFP);

- 148 осіб (888 уп.) отримали набори підгузків від ХМВА;

- 48 осіб (144 уп.) отримали набори урологічних прокладок;

- 48 осіб (48 уп.) отримали пелюшки;

- 22 особи отримали ТЗР (ходунки, стілець туалетний, крісло колісне, тростина з налокотниками) від ХМВА (Польський центр міжнародної допомоги, ГО «НДЦ Флогістон Тім»);

- 130 осіб отримали б/в речі від благодійників.