Подяка за професіоналізм! >
< На захисті інтересів і законних прав людини
22.01.2015 14:56 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Свято всіх українців!


«Україна є, була і буде!

І вже нікому її не здолати!»

Нехай завжди країна буде лиш єдина,

Нехай розтане розпач і біда

Щоби жили  наші діти і онуки,

як дружна Україна, мов сім'я…

                                                         Свято всіх українців!

    Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Такою датою для України стало 22 січня 1919 року - день ухвали Акту Злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки. Цій події, що навічно вкарбувалася в історію України величним національним            святом - Днем Соборності, сьогодні виповнюється 96 років.

    Як велика повноводна ріка утворюється з маленьких приток, так і єдність Української держави складається з узгоджених дій кожної місцевої громади.

    22 січня, у м.Херсоні проведено низку заходів, присвячених цій даті: на площі Т.Г. Шевченка, площі ім. В’ячеслава Чорновола та на площі Свободи, біля пам’ятника Небесній сотні, у яких взяли участь народний депутат України Співаковський О.В., представники обласної, міської та районної у місті влади, громадських організацій, трудових колективів, депутати місцевих рад, учнівська молодь та мешканці міста.

    На  урочистостях звучали привітання  із загальнодержавним святом та побажання миру, злагоди і віри в щасливе майбутнє Українського народу  від голови Херсонської обласної державної адміністрації – Путілова А.С., Херсонського міського голови – Миколаєнка В.В.

    Тож нехай відчуття єдності однієї громади, однієї країни, допомагає нам будувати нашу Соборну Державу!