Служба у справах дітей інформує: >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
25.09.2014 16:23 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

На особистому контролі голови районної ради


   24 та 25 вересня голова районної у м. Херсоні ради - Дурницький М.Ф., заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради –                  Соловйовим О.М., завідувачем відділу з питань життєдіяльності –  Донцовим В.О., завідувачем сектора з питань житлового господарства району – Ткаченко Л.В., з метою перевірки стану організації роботи з укриття населення в захисних спорудах цивільного захисту, провели обстеження підвалів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у Таврійському мікрорайоні.

   Було перевірено:

- санітарний стан підвалів;

-  наявність ремонту підвальних приміщень та їх освітлення, дерев'яних лавок або стелажів, аптечок першої необхідності, ємкостей з питною водою;

-  розміщення на дошках оголошень маршрутів евакуації до підвалів, місць знаходжень ключів від сховищ, пам’яток дій населення.

   Встановлено, що в об’єднаннях співвласників багатоквартирних будинків: «Світ надії» - вул. Карбишева, 2, просп. Сенявіна, 132, «Карбишева-4», «Карбишева, 6», «Карбишева, 12», «Райна» – вул. 49 Херсонської Гвардійської дивізії, 11, 11а, «Ера» - просп. Сенявіна, 142, «Будьонного, 16», підвали знаходяться у задовільному стані та відповідають вимогам захисних споруд цивільного захисту, в наявності покажчики місць розташування сховищ.

   Під час об'їзду відбулися зустрічі з головами правлінь ОСББ, за вказаними адресами та окремими мешканцями багатоквартирних будинків, під час яких  проводилася інформаційно - роз'яснювальна робота на виконання рекомендацій управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення м. Херсона щодо дій населення при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру.