16.07.2014 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХVІІ сесії Суворовської районної у м.Херсоні ради шостого скликання. >
< Порушення правил торгівлі карається адміністративним штрафом
15.07.2014 17:22 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Проблеми зими вирішуються влітку


   15.07.2014 року у виконкомі Суворовської районної у м.Херсоні ради під головуванням голови районної ради Дурницького М.Ф., за участі завідувача відділу з питань життєдіяльності району Донцова В.О., заступника голови правління ПАТ «Херсонська ТЕЦ» із загальних питань - Рубана Ю.В., Сафронова В.Ф. – завідувача сектора цивільного захисту в Суворовському районі, відбулося засідання комісії з питань підготовки житлових будинків до роботи  в осінньо-зимовий період  з головами правлінь ОСББ і ЖБК .

   Члени комісії розглянули питання стосовно виконання заходів щодо підготовки житлових будинків ОСББ і  ЖБК до опалювального періоду 2014 -2015 років, а також  заслухали голів правлінь, які інформували про стан справ, проблеми, які необхідно вирішувати у стислі терміни.

   Основною передумовою своєчасної підготовки житла до роботи в осінньо-зимовий період, насамперед -  виконання намічених заходів та співпраця голів правлінь ОСББ і ЖБК і ПАТ «Херсонська ТЕЦ» щодо контролю за графіками готовності житлових будинків та отримання  актів готовності.

   Разом з ПАТ «Херсонська ТЕЦ», комісією було розглянуто  проблемні питання та шляхи їх вирішення.

   Також розглядалися пропозиції щодо зменшення споживання природного газу та безгосподарних теплових мереж.