Шановні судді і працівники судових установ! >
< Депутати Суворовської районної ради самоврядують разом з учнями…
12.12.2014 15:53 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

ПАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів» - успішний переробник сільськогосподарської продукції на європейському ринку!


              Підприємство має багаторічну історію і надійно закріпилося на ринку як виробник сільськогосподарської продукції, де успішно поєднуються сучасні технології, високий професіоналізм працівників, їх відповідальний підхід до випуску якісної продукції, яка користується великим попитом не тільки в Україні, а й за кордоном.

              ПАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів» був побудований на правому березі р. Дніпра, в 1932 році.               Комбінат  переробляє зерно пшениці, здійснює накопичення і перевалку більше 10 видів сільськогосподарської продукції (у тому числі насіння соняшнику, ріпаку, гірчиці, льону, зерна пшениці продовольчої, фуражних пшениці та ячменю, проса, вівса, жита, шроту соняшнику та інших культур, а також гранульованих висівок), має всі можливості для доведення зерна до експортних кондицій.

              Херсонський комбінат хлібопродуктів здатний приймати і відвантажувати вантажі автомобільним, залізничним і водним видами транспорту; проводити очищення, сушку продукції, що до нього надходить.

              Комбінат здійснює виробництво сортового пшеничного хлібопекарського борошна вищого і першого сортів, а також макаронної муки, манної крупи; надає послуги з гранулювання і перевалки висівок.

              11.12.2014р. депутати Суворовської районної у м.Херсоні ради, керівники структурних підрозділів районної у м.Херсоні ради, на запрошення керівництва, відвідали підприємство ПАТ «Херсонський комбінат хлібопродуктів», що розташоване на території Суворовського району, з метою ознайомлення з його діяльністю.

              Генеральний директор підприємства - Бєліков С.М., надав депутатам  інформацію про історію та виробничі досягнення трудового колективу.   

              Під час  візиту, депутати відвідали основні об?єкти, що складають комплекс підприємства, а також побачили у дії роботу млина, про  виробничий процес якого з гордістю і високим професіоналізмом  розповідала його начальник - Шестакова О.М. Учасникам екскурсії було надано можливість не тільки поспілкувалися з працівниками, а й побачити  етапи виробництва та зразки готової продукції, а також інформацію про перспективи розвитку підприємства, його модернізації.

              Побаченим на депутати Суворовської райради залишилися задоволені. Заступник голови районної у м.Херсоні ради - Андрій Задніпряний, подякував працівникам підприємства за надану можливість побачити  усім особисто діяльність підприємства.

              Він  побажав колективу залишатися стабільними та успішними і в наступному році, модернізовувати технологічні процеси, випускати  конкурентноспроможну продукцію на європейському ринку, завдяки чому  буде поповнюватися і  бюджет ПАТ, і  бюджет міста.

              Депутати побажали адміністрації і колективу гідно пережити складний період в економіці нашої країни, удосконалювати асортимент  продукції, що користується великим попитом у мешканців області, а також підвищення зарплат і  задоволення від своєї роботи.