Привітання з Днем працівника сільського господарства >
14.11.2014 08:09 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Шановні працівники радіо, телебачення і зв’язку!


    Суворовська районна у м.Херсоні рада та її виконавчий комітет  вітають Вас із професійним святом – Днем працівників радіо, телебачення і зв’язку!

    Бурхливий розвиток медійного простору, засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення і радіо — це невід’ємна складова сучасності. Сьогодні у житті держави та й у житті кожної людини, роль електронних засобів масової інформації та зв’язку стрімко зростає. Без них неможливий суспільний прогрес, економічне зростання, просування до європейських та світових стандартів демократії.

    Вагомою суспільно необхідною є саме творча праця теле - радіожурналістів, а також тих фахівців, які працюють разом з ними, залишаючись поза кадром чи радіоефіром.

    Впевнені, що й надалі ви будете забезпечувати об’єктивне інформування наших громадян про суспільно-політичні, економічні та культурні події, з метою побудови в Україні європейського, інформаційного суспільства.

    Ми щиро вдячні Вам за щоденну достовірну інформацію про перебіг подій у світі. Ми віримо в об?єктивність і незаангажованість висвітлення подій в Україні та за її межами, за допомогу людям у вирішенні проблем сьогодення.

    Бажаємо Вам професійних успіхів, невтомного творчих злетів, втілення нових креативних ідей, вірних друзів і надійних партнерів та колег. Миру, щастя і радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам!

З повагою та найкращими побажаннями

Голова Суворовської 

районної  у м. Херсоні ради                                              М.Ф. Дурницький