Приємно і з користю >
< 18 квітня - Всеукраїнський День довкілля
20.04.2015 16:57 Вік: 9 yrs
Категорія: Новини

Дякуємо найактивнішим учасникам Всеукраїнського Дня довкілля!


   18 квітня, вже традиційно, працівниками Херсонського відділення Одеської залізниці, зокрема, підрозділів: локомотивного депо, вагонного депо «Херсон», дистанції  сигналізації та зв’язку,  дирекції залізничних перевезень, загону воєнізованої охорони, було проведено суботник, присвячений Всеукраїнському Дню довкілля, в якому взяли участь 222 особи.

    На прилеглих та на закріплених за вищевказаними підприємствами територіях, було побілено бордюри, дерева, вивезено 3 сміттєзвалища (4 куб.м.), висаджено дерева,  кущі і квіти.

    Цього дня працівники саме цієї транспортної галузі стали найактивнішими у рейтингу учасників Всеукраїнського Дня довкілля. Тож запрошуємо всіх взяти за приклад активістів залізниці.

    Дякуємо усім учасникам Всеукраїнського Дня довкілля, які, незважаючи на погодні умови, не залишилися байдужими, а вихідного дня активно долучилися до прибирання рідного Херсона. Адже навести лад після  зими  силами лише комунальних служб міста, достатньо важко. Лише спільними зусиллями ми можемо навести санітарний порядок і створити комфортні умови для всіх мешканців, а коли у нашому спільному домі буде чисто і комфортно, то й настрій кожного з нас буде кращим.

    Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з усіма, хто бажає робити добрі справи на благо громади!

    Суворовська районна у м. Херсоні рада.