«Золоте весілля» >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
18.09.2014 18:10 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

«Золоте весілля»


   Щороку, восени, мешканці нашого міста відзначають День народження  Херсона. До цього свята, традиційно, вже 11-й рік поспіль, Суворовська районна у місті рада вшановує кращі сімейні  пари  району,  які відзначають 50 років подружнього життя в любові та злагоді.

   У  міському ДРАГСі  «золоті пари», які йшли по життю разом 50 років, вітали з особливими почестями, щирими словами, квітами та подарунками, присутні на цьому заході: Черевко С.М. – заступник Херсонського міського голови, Дурницький М. Ф. – голова районної у місті ради, протоієрей церкви Святого Пантелеймона – отець Володимир, начальник головного управління юстиції у Херсонській області – Предместніков О.Г. Від імені народного депутата Сальдо В.В. було вручено букети троянд та подарунки.

   Сімейні пари-ювіляри цього дня стояли на весільному рушнику і були дуже схвильовані, вони  поставили свої підписи у книзі реєстрації і привітали один одного поцілунками, обмінялися обручками та станцювали традиційний весільний вальс. В їхніх очах стояли сльози, коли вони пригадували своє життя, яке злилося в одну долю, коли подружжя з’єднало свої серця 50 років тому.

   Суворовська районна у м. Херсоні рада щиро вітає ювілярів із їхнім золотим весіллям і бажає міцного здоров'я, злагоди в родинах, щастя, добра та затишку і ще багато-багато щасливих років: Серковим Володимиру Олександровичу та Ніні Миколаївні, Задніпряним Віктору Васильовичу та Антоніні Володимирівні, Ткаченкам Миколі Миколайовичу та Катерині Семенівні, Студилам Володимиру Михайловичу та Лідії Пантеліївні, Волченкам Івану Михайловичу та Ніні Ігнатівні.