>
< Профілактика негативних проявів в дитячому середовищі
26.12.2014 13:49 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нехай здійсняться усі новорічні мрії маленьких пацієнтів!!!


      Напередодні Нового року, 25 грудня 2014 року, за доброю традицією,  до маленьких пацієнтів, які перебувають на стаціонарі у дитячому відділенні клінічної лікарні імені Є.Є.Карабелеша,  завітали заступник голови районної у місті ради А.Задніпряний, керуючий справами виконкому А.Зигало, депутати Суворовської районної у місті ради.

      Щоб створити гарний настрій маленьким пацієнтам, щоб вони  відчули наближення зимових свят, – зазначив Андрій Задніпряний, - ми бажаємо маленьким херсонцям міцного здоров’я, гарного настрою і радості, веселих зимових канікул та якомога швидшого повернення додому.

      Він привітав матерів дітей, які знаходяться у стаціонарі та медичний персонал дитячого відділення лікарні із наступаючими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим. Щиро подякував лікарям за доброту і  увагу до тих, кому вони своїм професіоналізмом  і теплом сердець, допомагають бути здоровими і радісними.  

      З побажаннями найшвидшого одужання, щастя, святкового і радісного новорічного настрою та  миру, побажала  дітям , які зібралися біля новорічної ялики, завідувач відділення, член комісії з питань захисту прав дитини -  Бондар А.І. Вона наголосила, що робити неочікувані та добрі і приємні вчинки, дарувати радісні зустрічі – це та мудрість дорослих, яка дозволяє  дітям бути щасливими.

      Діти читали вірші, спілкувалися, радісно усміхалися, а коли   отримали  подарунки – їхні обличчя світилися від щастя. Ці хвилини були недовгі, але по – особливому зворушливі, бо тільки ми, дорослі люди, можемо і повинні дарувати дітям тепло своїх сердець, робити все можливе, щоб «казки», на які всі так чекають,  особливо діти -  ставали  реальністю.