Легалізація оплати праці та зайнятості населення у Суворовському районі м.Херсона >
< Прес-служба ДПІ у м. Херсоні ГУ Міндоходів у Херсонській області інформує:
03.07.2014 12:52 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Нарада з головами квартальних комітетів


   02.07.2014 року заступником голови ради з питань діяльності виконавчих органів ради - Соловйовим О.М., проведено чергову нараду з головами квартальних комітетів сектора індивідуальної забудови Суворовського району.

   На нараді було розглянуто питання:

- Про обговорення проекту Закону України «Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)», про що інформував Задніпряний А.В.- заступник голови районної у м. Херсоні ради;

- Про організацію та проведення робіт з благоустрою та санітарної очистки прилеглих до домоволодінь територій сектора індивідуальної забудови району, а також щодо знищення бур’янів, зокрема, карантинної  амброзії.    

- Про заходи щодо попередження і реалізації самогоноваріння, про що  інформував Осуховський В.В. – заступник начальника дільничних інспекторів Суворовського районного відділу УМВС України в Херсонській області.

- Про звіт відділу з питань життєдіяльності району щодо організації благоустрою і забезпечення санітарного стану сектора індивідуальної забудови району у І півріччі  2014 року - інформував завідувач  відділу з питань життєдіяльності  району -         Донцов В.О.

   Під час наради голови квартальних комітетів вирішували  різні питання, що найбільше турбують мешканців, а також отримали відповіді на проблемні питання життєдіяльності, які постійно обговорюються і вирішуються спільно з підрозділами виконавчих органів районної ради.