Засідання комісії з питань захисту прав дитини >
< РЕЄСТРАЦІЯ КОЛЕКТИВНИХ ДОГОВОРІВ
07.07.2014 15:50 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Благоустрій і санітарний стан кварталів – це спільна справа.


   03.07.2014 спеціалістами відділу з питань життєдіяльності виконкому районної у місті ради Коновенко М.О. і Скакуном С.М., проведено рейд на території кварталу №20 щодо дотримання мешканцями правил  санітарного стану прилеглих до домоволодінь територій.  

   Покіс бур’яну і санітарний стан прилеглих територій біля приватних будинків на вулицях Грибоєдова, Серафимовича, Фонвізіна, і 7 Польова, які не мають твердого покриття, вкрай  незадовільний.

   Не вирішується питання приведення до належного стану земельних ділянок, виділених під приватне будівництво, що на вул.8 Польовій.  

   Після неодноразових звернень до відповідних управлінь міської ради, залишаються відкритими люки дренажної системи на вул.Ракетній (№№ 12, 30), не прочищено зливову лоткову каналізацію в районі буд.№2-а, що на вул.Ракетній, не закінчено будівництво каналізаційної мережі на вул.Дровникова, продовжується підтоплення ґрунтовими  водами буд.№48, що  на вул.Ракетній.

   Під час  рейду проведено бесіди з мешканцями вулиць щодо необхідності покращення санітарного стану прилеглих територій, а також вжиття заходів щодо знищення бур’янів, зокрема, карантинної амброзії полинолистої. Відсутнім під час рейду  господарям, залишено письмові попередження про можливе притягнення  до адміністративної відповідальності у разі порушень Правил благоустрою міста.