Управління праці та соціального захисту населення інформує: >
< Шановні працівники торгівельної галузі!
25.07.2014 14:06 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Шановні ветерани, моряки та працівники морського і річкового флоту!


       Шановні ветерани, моряки та працівники морського і річкового флоту!

                                 Щиро вітаємо Вас з Днем флоту України!

   У цей святковий день,  від імені Суворовської районної у м. Херсоні ради і від себе особисто, бажаю всім Вам, міцного здоров’я, удачі та благополуччя, висловлюю глибоку шану і вдячність ветеранам флоту за їх трудовий героїзм та неоціненний внесок у розвиток України.

   Висловлюю глибоку шану військовим морякам і ветеранам, працівникам торгівельного й пасажирського флоту, співробітникам морських і річкових портів, кожному, хто своєю відданою службою і натхненною працею продовжує й примножує традиції українського судноплавства.

    Високо цінуємо вашу професійну майстерність, вірність обов'язкові, мужність і патріотизм.
    Захист морських рубежів Вітчизни, успішний розвиток міжнародної торгівлі, забезпечення транспортних потреб населення вимагають розбудови сучасного й потужного військового і цивільного флоту, впровадження інноваційних ідей і технологій, модернізації портової інфраструктури.

     Вірю, що вашими зусиллями ми відродимо славу України - великої морської держави, а український прапор на наших кораблях завжди буде символом недоторканості і і цілісності нашої держави, упевненості в її процвітанні.

     Нехай і надалі буде плідною Ваша нелегка, але така необхідна Україні праця, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і шана людська осяває Вас многії літа. Миру Вам і спокою, віри  на краще!

 З повагою

 Голова Суворовської 

 районної  у м. Херсоні ради                                                        М.Ф. Дурницький