З 01 серпня вартість проїзду пасажирів та перевезення багажу у маршрутних таксі залишається 2 грн! >
< Управління праці та соціального захисту населення інформує:
29.07.2014 14:15 Вік: 10 yrs
Категорія: Новини

Депутати Суворовської районної у м.Херсоні ради зібрали 2000 грн. на підтримку батальйону «Херсон».


   У цей непростий час для України, сотні херсонців підтримують Збройні Сили України.

   З метою забезпечення надійного захисту Херсонщини - прикордонного регіону, від діяльності незаконних антидержавних формувань, створено територіальний батальйон «Херсон». До його складу увійшли добровольці. Щоб забезпечити спокій громадян і гідно виконувати важливі завдання, бійцям батальйону необхідні бронежилети, каски, пристрої нічного бачення, а також  наша підтримка, «хто чим може…».

   За ініціативи депутата Сливи М.І., на 37-й сесії  депутатами районної ради було підтримано пропозицію про збір коштів. Кошти вже передано офіційно, але депутати продовжують збирати допомогу.

   Долучитися до благодійного збору коштів на закупівлю військової амуніції або надання допомоги продуктами харчування, може кожний, кому небайдуже  майбутнє українського народу.

   До підрозділу батальйону сьогодні вступають справжні українські патріоти. Це люди різних професій, різного віку, різних національностей, але в хвилину небезпеки всі вони, як і личить справжнім чоловікам, виявили готовність стати на захист рідної землі, заради мирного і щасливого майбутнього наших дітей. Не шкодуючи при цьому ні сил, ні здоров'я, ні навіть власного життя. І ми, херсонська громада, не можемо допустити, щоб наші бійці виявилися перед обличчям агресора беззбройними, незахищеними.

   Батальйон, який носить ім'я «ХЕРСОН», повинен відповідати усім вимогам воєнного часу.